top of page

ANGELA, 39,BERLIINI

Suosittelen Annia erittäin lämpimästi: hän on hyvin ammattitaitoinen ja aina hyvin valmistautunut personal trainer. Anni auttoi minua saavuttamaan tavoitepainoni ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiini, jotka saavutin kuuden kuukauden valmennnuksen aikana. Tulokset ovat sekä fyysisiä että henkisiä! Olen nyt paljon energisempi ja positiivisempi kuin ennen ja myös itsevarmempi kroppani suhteen.
Anni suunnitteli tavoitteisiini sopivan henkilökohtaisen ruokavalion ja treeniohjelman, joita oli helppo noudattaa. Odotan innolla yhteisten treenien jatkumista ja hyvien tulosteni ylläpitoa yhdessä Annin kanssa! Todellakin menestystarina!

SUVI, 35, HELSINKI

"Anni on todella kannustava ja motivoitunut PT, jonka kanssa on ihana harjoitella. Olen oppinut tosi paljon itsestäni ja kehittynyt monella tavalla juoksijana. Erityisesti olen oppinut kiinnittämään huomiota heikkouksiini ja saanut opastusta niiden voittamisessa"

ANNE, 28, HELSINKI

"Olen tosi tyytyväinen, että lähdin Annin valmennettavaksi! Annilla on hyvin terve ja

kokonaisvaltainen lähestymistapa valmentamiseen ja Annin ruokavalio ja treeniehdotukset ovat sellaisia, että niitä on helppo soveltaa arjessa.

 

Lähtiessäni Annin valmennukseen olin jo hyvässä fyysisessä kunnossa, taustalla oli nuoruusvuosien kilpaurheilu sekä useiden vuosien aktiivinen omatoimiharjoittelu. Hyvästä lähtötasosta huolimatta Annin valmennus vei minut harjoittelussa niin sanotusti seuraavalle tasolle. 3kk valmennuksessa saavutin itselleni asettamani tavoitteet; sain kavennettua ympärysmitoistani senttejä kasvattaen samalla lihasmassaa ja ensimmäistä kertaa aikuisiällä saan leukoja ilman apuvälineitä.

 

Fyysisten tavoitteiden lisäksi sain paljon hyviä vinkkejä jo hyvässä kunnossa olleen ruokavalioni edelleen parantamiseksi. Kokemukseni perusteella suosittelen lämpimästi Annin valmennusta myös kokeneimmille treenaajille, jotka kaipaavat uusia ideoita omaan harjoitteluun ja ruokavalioon."

MIKKO, 39, BERLIINI

"Kehoni hyvinvoinnista huolehtiminen tuntui hurjalta haasteelta oltuani sohvaperuna lähes koko ikäni. Annin räätälöimällä treeniohjelmalla ja hänen asiantuntevilla neuvoillaan pääsin helposti hyvään alkuun! Annin kanssa treenaus on mukavaa ja palkitsevaa, ja on nopeasti saanut kroppani kuntoon sekä minulle energisemmän ja itsevarmemman olon. Täytenä vasta-alkajanakin Annin kanssa onnistuu pääsemään tavoitteisiinsa - suosittelen! "

SAVANNAH, 32, BERLIINI
Anni on miellyttävä, sympaattinen, rohkaiseva ja asiantuntija alallaan.  Anni on innostunut siitä mitä tekee, ja se on auttanut minua, asiakasta, uskomaan, että pystyn noudattamaan ohjelmaa ja myös nauttimaan sen tekemisestä!  Minulla on ollut aikaisemmin huonoja kokemuksia fitness-valmentajien kanssa, jotka vain huutavat ja ruoskivat, koska tällainen tyyli ei motivoi minua. Anni tietää, kuinka motivoida minua ja työntää minua mukavuusalueeni ulkopuolelle, ottaen huomioon kuntotasoni ja kykyni. Anni ottaa ongelmat ja rajoitukset hyvin huomioon ja antaa vaihtoehtoisia liikkeitä tarvittaessa, jotka kuitenkin ovat todella tehokkaita!

Lähdin Annin valmennettavaksi, koska halusin tehdä isoja muutoksia elämäntapoihini. Tunsin itseni löysäksi, epämotivoituneeksi, väsyneeksi ja huonokuntoiseksi. Annin avulla ulkonäköni ja oloni on muuttunut tasaisesti päivä kerrallaan paremmaksi! Ruokavalion ja treenisuunnitelman noudattaminen on ollut helppoa.

 

Nyt mahdun taas vihdoin vanhoihin farkkuihini, tunnen oloni hyväksi ja energiseksi ja ennen kaikkea onnelliseksi! Endorfiinit todellakin lisäävät positiivista mielialaa. 6kk valmennuksen aikana minulta lähti painoa 5 kiloa, rasvaprosenttini tippui 7 prosenttiyksikköä (35.4 % ->  28,5 %) ja kropastani katosi yhteensä 25 cm! Samaan aikaan lihasmassa kasvoi 4 prosenttiyksikköä. Olen todella, todella tyytyväinen Annin valmennukseen! 

CAROLINE N, 32, BERLIN
En voi kiittää Annia tarpeeksi ruokavaliosta, joka on muuttanut elämäni täysin! Olen pudottanut painoa terveellä ja nautinnollisella tavalla, eikä minulla ole ollut nälkä kertaakaan! Jo yhdessä kuukaudessa näin muutoksen kropassani ja olossani: farkut on yhtäkkiä liian isot, ja tunnen oloni onnellisemmaksi ja itsevarmennaksi kuin ennen. Anni on aina tavoitettavissa ja myös kyselee usein, miten ruokavalion noudattaminen sujuu. Suosittelen Annia ehdottomasti kaikille, jotka haluavat elää parempaa ja terveempää elämää! 

KATRI, 40, BERLIINI
Annin kanssa on tosi kiva treenata. Treenit on suunniteltu huolellisesti ja ohjelma on aina riittävän haastava. Anni huomioi asiakkaan omat tavoitteet ja tarvittaessa muokkaa treenejä/ruokavaliota niiden mukaan. Ystävällinen, innostava ja kannustava!

SALLA, 28, HELSINKI

"Kävin kolmen kuukauden etävalmennusohjelman läpi, johon sisältyi alkuarvio, liikuntaohjelma, ravintoneuvontaa ja aktiivinen yhteydenpito Annin kanssa. Annin avulla sain uutta tulokulmaa ja intoa tekemiseen. Liikkuvuustreenit ja monipuoliset juoksuharjoitukset tulivat osaksi jokapäiväistä tekemistäni. Anni myös herätteli minut tarkastelemaan liikunnan ja levon suhdetta. Valmennuksen aikana sain paljon tietoa ravinnosta ja aloin uudella tavalla kiinnittämään huomiota ruoan laatuun ja alkuperään. Anni on asiantunteva, aina iloinen ja kannustava coach, joka osaa myös haastaa rutiinit ja kyseenalaistaa totutun tavan tehdä asioita."

Lue lisää arvioita Facebook-sivullani TÄÄLLÄ

Katso myös Pysyvästi Kuntoon -verkkovalmennukseni TÄÄLLÄ

bottom of page