top of page
Syyskuussa tapahtuu: Boostcamp viikonloppu Hangossa!

22.-24.9. 2017, Hanko, Suomi

BoostCamp urheilu- ja hyvinvointiviikonloppu

Urheilu- ja hyvinvointiviikonloppu 22.-24.4.2017

299€

Suosittu BoostCamp-viikonloppu on täällä taas! Hikitreeniä, joogaa, liikkumista luonnossa, itsensä haastamista sekä akkujen lataamista, unohtamatta hyvää ruokaa ja hauskanpitoa! BoostCamp- viikonloppuna kaikki on suunniteltu valmiiksi, joten sinä voit jättää aivot narikkaan ja vain nauttia. Tule mukaamme viettämään sporttista hyvinvointiviikonloppua Hankoon!

Viikonlopun ohjelma on tasapainoinen sekoitus peruskestävyystreeniä, lihaskuntoa, sykkeennostoa ja rauhallisempaa pilatesta, joogaa ja meditointia. Mikäli sää vain sallii, vietämme suurimman osan ajasta ulkona luonnossa. Majoitumme 2-4 hengen huoneissa lähellä merta ja käytössämme on myös rantasauna.

Mikä olisikaan parempi tapa viettää viikonloppu kuin urheillen samanhenkisessä seurassa alan ammattilaisten valmennettavana?

Ohjaajat: Sertifioitu Personal Trainer & Ravintovalmentaja Anni Seppänen, liikunnan ohjaaja Satu Heikkilä, joogaohjaaja ja Life Coach Elina Mäkelä.

Ohjelmassa mm.: Functional Training, Core-training, HIIT, Yoga, Bodyweight training, Running technique, Mobility & flexibility, Meditation, Rantasauna ja paljon muuta

Hinta: 299 € / hlö ALL INCLUSIVE

Hintaan sisältyy: Majoitus koko viikonlopuksi (2-4 hengen huoneet), aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat, kaikki urheilut ja muu ohjelma

Majoitus: Jaetut huoneet (2-4 henkeä per huone), jaetut kylpyhuoneet. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan!

bottom of page