top of page
Ravintovalmennus

Ruokavaliolla on tärkeä rooli omaan olotilaan, vastustuskykyyn, pirteyteen ja yleiseen jaksamiseen. Painonpudotus ja kehonkoostumustavoitteissa ruokavalion merkitys on suurin. Tiesitkö, että liikunnalla ja ruokavaliolla yhdessä voi myös estää monia elintapasairauksia, kuten masennus, syövät, sydän- ja verisuonitaudit ja diabetes?

 

Parantamalla ruokavaliotasi et pelkästään saavuta tavoitteitasi, vaan samalla lisäät energiaasi ja hyvää oloa. Tuloksista lähes 80 % tehdään keittiössä, liikunnalla loput 20 %. Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus, kiinteytyminen, rasvanpoltto, lihaksien kasvatus tai energisemmän olon saavuttaminen, on ruokavaliolla siinä isoin rooli! Yhdistämällä treeniohjelman ja ruokavalion, tulokset ovat tietysti parhaat, mutta jo pelkällä ruokaremontillakin pääsee pitkälle.

KUKA MINÄ OLEN

Olen aina ollut kiinnostunut ruoasta, mutta terveellisestä ruokavaliosta huolimatta olin usein väsynyt ja kipeänä, ja siksi aloin etsiä tietoa ravinnosta. Netissä luettavaan tietoon on vaikea luottaa, kun toisaalla sanotaan toista ja toisaalla toista. Niinpä aloin opiskella. Ahmin tietoa eri lähteistä: olen käynyt kursseja, suorittanut tutkintoja, lukenut kirjoja ja opiskelen jatkuvasti lisää, sillä ravintotiede päivittyy koko ajan. Suurin osa ihmisistä on ”vanhan” tiedon varassa ja syö tietämättään epäterveellisesti.

Nyt ollessasi NCFE sertifioitu Ravintoneuvoja ja Personal Trainer, haluan auttaa sinuakin voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. 

KENELLE RAVINTOVALMENNUS ON TARKOITETTU

Ravintovalmennukseni sopii jokaiselle lähtötilanteesta riippumatta. Minulla on ollut useita jo valmiiksi hyvässä kunnossa olevia asiakkaita, jotka ovat onnistuneet nipistämään muutaman sentin vyötäröltä ilman kaloreiden laskemista, tekemällä vain muutamia pieniä muutoksia jo terveelliseen ruokavalioonsa. Toisessa ääripäässä ovat asiakkaat, joilla on ehkä ylipainoa ja ruokatottumukset aivan hukassa. Heidän kanssaan olen lähtenyt liikkeelle ihan perusasioista. Yksi asiakkaani pudotti puolen vuoden valmennukseni aikana 10 kiloa, ja samalla vyötäröltä lähti 16 senttiä, lihasmassan samalla lisääntyessä.


Valmennuksessani et jää yksin, vaan kehitystäsi seurataan ja saat aina apua haasteisiisi. Tavoitteestasi ja nykyisestä kunnostasi riippuen saat esimerkkiruokavalion, tarkat parannusehdotukset, reseptejä ja vaihtoehtoja. Ensin laitetaan perusasiat kuntoon, ja vasta sitten lähdetään viilaamaan kaloreita ja makroja, mikäli tarpeen. Tavoitteena on, että terveelliset ruokailutottumukset jäävät osaksi koko loppuelämääsi!

Kuten yksi asiakkaani sanoi, ruokaohjeiden noudattamisesta tuleva hyvä olo kannustaa jatkamaan. Lue TÄÄLTÄ lisää, mitä aikaisemmat asiakkaani ovat sanoneet valmennuksestani!

Ruokavalion parantaminen ei ole hankalaa. Et tarvitse vaakaa etkä kalorilaskuria mikäli et halua. Sinun ei myöskään tarvitse luopua mistään, vaan vaihtaa vaan laatu parempaan. Nälästä ei tarvitse kärsiä! Itse asiassa, suurimpaa osaa asiakkaistani olen joutunut kehottamaan syömään enemmän, ja siitä huolimatta painoa on pudonnut. Jotta aineenvaihdunta toimii optimaalisesti, tarvitaan tietty määrä ravinteita ja ruokaa. Kehon nälkiinnyttäminen johtaa vain säästöliekkiin. Kun ruoan laatu on kunnossa, niin määrällisesti saa syödä riittävästi.

Ravintovalmennus on aina yksilöllinen. Energian ja makroravinteiden (=proteiinit, hiilarit, rasvat) tarve ei riipu pelkästään pituudesta ja painosta, vaan hyvin paljon aktiivisuudesta, urheilun määrästä ja omasta tavoitteestasi. Mitään yksittäistä ruoka-ainetta ei tarvitse jättää pois.

Vaihtoehtona on henkilökohtainen ruokavalio, tai pidempi useamman kuukauden ravintovalmennus. Lue alta lisää paketeista. Jos et löydä etsimääsi, niin voin myös räätälöidä sinulle oman pakettisi! Hinnat sisältävät ALV:in.

Henkilökohtainen ruokavalio

Alkukyselyn ja lähettämäsi ruokapäiväkirjan pohjalta täysin sinulle räätälöity ruokavalio tavoitteesi saavuttamiseksi.

 

Vegaani, gluteeniton tai muita rajoitteita? Kaikki onnistuu!

 

Ravintovalmennus ja yksilölliset ruokavaliot
Ravintovalmennus ja yksilölliset ruokavaliot

Pidempi ravintovalmennus

Ravintovalmennus alkaa sillä, että saat analyysin nykyisestä ruokavaliostasi.

Sen jälkeen saat konkreettiset ohjeet ruokavaliosi parantamiseen sekä esimerkkiruokavalion. Joka viikko seurataan toteutusta ja tehdään muutoksia. Saat myös reseptejä ja arkeesi sopivia vaihtoehtoja eri aterioille. Valmennus sisältää myös:

  • Sähköpostilla kyselymahdollisuus koko valmennuksen ajan (vastaus yleensä 24 h kuluessa)

  • Vinkkejä viikoittain 

  • Face-to-face valmennussessio kerran kuussa (toteutus videopuheluna) -> käydään läpi ongelmakohdat, ja saat myös uusia "tehtäviä" tuleville viikoille

  • Tavoitettasi tukevia reseptejä

Valmennus on aina yksilöllinen, ja sisältö vaihtelee hieman jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää!

Et löytänyt itsellesi sopivaa? Ota yhteyttä, niin voin räätälöidä valmennuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi!

Terveellisesti syömisen ei tarvi olla hankalaa eikä tylsää  - kerro minulle tavoitteesi, niin kerron miten voit sen saavuttaa!

bottom of page