top of page

Personal Training

Tehokasta yksilövalmennusta

Saavuta kroppa, josta voit olla ylpeä!
Oletko aloittelija tai hukannut motivaatiosi urheiluun? Etkö ole onnistunut saavuttamaan tavoitteitasi? Kaipaatko uutta inspiraatiota treenirutiineihisi?

 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat juuri sinulle räätälöidyt ohjelmat niin treeniin kuin palautumiseen ja tietenkin myös ravintoon. Huolehdin siitä, että motivaatiosi pysyy yllä ja kehityt jatkuvasti uudellle tasolle.

Teen yksilövalmennuksia myös etävalmennuksena!

Personal training yksilövalmennus

Ravintovalmennus

Terveyttä sisältä päin

Ravintovalmennus pitää sisällään nykyisen ruokavaliosi analysoinnin ruokapäiväkirjan pohjalta sekä tavoitteitasi tukevat parannusehdotukset. Saat konkreettisen esimerkkiruokavalion ja vinkkejä ja reseptejä, joita voit helposti noudattaa arjessa.
Voit valita yksittäisen ravintokonsultaation tai neljän tai 12 viikon ravintovalmennuksen. Voit aloittaa ravintovalmennuksen kanssani, asuitpa sitten missä tahansa, koska teen valmennuksia myös etänä!
Ruokavaliota voi aina parantaa, ja samalla paranee myös elämänlaatu. Kysy vaan minulta miten!

Ravintovalmennus ja ruokavalio yksilöllisesti räätälöitynä

Pysyvästi Kuntoon -verkkokurssi

Hauskaa ja motivoivaa

Pysyvästi Kuntoon -verkkokurssi on edullisempi vaihtoehto, jos kaipaat ravintovalmennusta, tsemppiä treeniin ja PT:n tukea!
Olen koonnut tähän valmennukseen helpot työkalut, esimerkkiruokavalion variaatioineen ja kattavat tietopankit ravinnosta ja liikunnasta, jotta sinun on helppo päästä tavoitteeseesi. Tällä kurssilla saat kaikki tarvitsemasi työkalut ruokavalioremonttiin ja elämäsi viimeiseen painonpudotusprojektiin!

Kurssi kestää 10 viikkoa, etenee viikoittain, sisältää valmentajan etätuen sekä tsemppaavan suljetun Facebook-ryhmän!

Personal Training pienryhmävalmennus
bottom of page